100 jarig jubileumfeest van onze basisschool Sint Franciscus

17-03-2020
In de week van  5 t/m 9 oktober 2020 organiseert het team van basisschool Sint Franciscus in samenwerking met de Oudervereniging een feestelijke jubileumweek!

Gedurende deze week zijn er tal van feestelijke activiteiten voor de leerlingen , ouders en buurtbewoners. We willen nog niet al te veel verklappen maar dat het spectaculair wordt mag u van ons aannemen.

De feestweek eindigt op vrijdag 9 oktober met een geweldige voorstelling voor de kinderen, ouders , buurtbewoners en genodigden.

's Avonds zal er een grote reünie/ feestavond plaatsvinden in de Brikke Oave aan  het Lindeplein te Brunssum waarvoor wij u van harte uitnodigen vanaf 20.00 uur.

Wij vragen een kleine bijdrage van 7,50 per persoon voor een welkomstdrankje en hapje.

Aanmelden kan door dit bedrag over te maken op rekeningnummer NL53 RABO 0112178049 t.n.v. Bs. Sint Franciscus onder vermelding van jubileum en uw naam.  Op de poster die rondgaat op social media hebben we gevraagd ook uw mailadres in te vullen. Dit blijkt niet mogelijk door het @ teken. Gebruikt u daarvoor in de plaats "at" of stuur na betaling een mail naar  100.francisus@innovo.nl of july.vijgen@innovo.nl , u krijgt dan een bevestiging per mail. We maken ook een lijst van deelnemers zodat , mocht het met de mail niet lukken, uw naam op de lijst staat.

We hopen op een grote opkomst en vragen u dan ook de datum van de reünie massaal te delen.